+381 62 85 65 707 | +381 63 85 65 706 | Besplatna dostava za kupovinu preko 4.000 RSD
0 0 RSD
Vaša korpa
Vaša korpa je prazna.
Ukupno: 0

Ukupno:
Dostava:
Popust:
Ukupno sa dostavom:


Očisti korpu

Sirup od piva i smeđeg šećera za iskašljavanje šlajma iz grla

Sirup od piva i smeđeg šećera za iskašljavanje šlajma iz grla

Da li vas muči uporni kašalj i šlajm u grlu? Ukoliko je odgovor potvrdan, rešenje može biti mnogo jednostavnije nego što mislite. Tradicionalni recepti i biljni lekovi mogu pružiti brzo olakšanje i pomoći u čišćenju disajnih puteva. Jedan od najpopularnijih domaćih lekova je sirup od piva i smeđeg šećera.

Kako pripremiti sirup od piva i smeđeg šećera za iskašljavanje?

  1. U velikoj činiji sipajte 150 g smeđeg šećera.
  2. Zagrevajte šećer na umerenoj temperaturi dok se potpuno ne otopi i postane karamel boje.
  3. Nakon toga, pažljivo dodajte 5 decilitara piva.
  4. Kuvajte mešavinu na laganoj vatri oko 20 minuta, ili dok ne postane sirupaste gustine, malo ređe od meda.
  5. Sklonite sa šporeta i ostavite poklopljeno da se potpuno ohladi.
  6. Kada se ohladi, prelijte sirup u staklenu teglu i čuvajte ga u frižideru. Preporučuje se uzimanje po supenu kašiku ovog sirupa pre glavnih obroka, tri puta dnevno.

Pored ovog efikasnog sirupa, fitoterapeuti često preporučuju različite biljne napitke za eliminisanje šlajma. Napici na bazi korena belog sleza, žalfije, lovora i crne rotkve su izuzetno efikasni. Na primer, čaj od belog sleza može se pripremiti tako što ćete preliti kašiku usitnjenog korena sa 2 dl hladne vode i ostaviti poklopljeno 6-8 sati. Nakon toga, procedite i pijte u manjim gutljajima, dva puta dnevno, bez dodatka šećera.

Bronhoklin - Vaš saveznik u borbi protiv šlajma

Da li ste čuli za Bronhoklin tinkturu? To je naš premium proizvod dizajniran da vam pomogne u borbi protiv upornog kašlja i šlajma. Napravljen je od pažljivo odabranih biljnih sastojaka koji su poznati po svojim lekovitim svojstvima. Sa Bronhoklinom, osećaćete se bolje, disati lakše i brzo se rešiti dosadnog šlajma u grlu i plućima. Pogledajte sve benefite i naručite svoju tinkturu danas!



Ostavite komentar

Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.