Vaša korpa
Vaša korpa je prazna.
Ukupno: 0

Suma:
Dostava:
Popust:
Ukupno:


Očisti korpu

Politika privatnosti

Uslovi korišćenja

Ovim dokumentom uređuje se način na koji „Tinkture i melemi“ prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu “Korisnik/kupac“) putem sajta www.tinktureimelemi.rs

Internet prodavnica

Uslovi poslovanja važe za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Srbije.

Prodavac je „Tinkture i melemi“, a kupac je posetilac ovih stranica, punoletna i poslovno sposobna osoba, koja popuni elektronsku porudžbenicu, pošalje je prodavcu te izvrši plaćanje pouzećem. 

Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. 

Porudžbinom artikala kupac prihvata uslove poslovanja navedene na ovim stranicama. 

„Tinkture i melemi“, može porudžbinu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe veb šopa ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netačni, osobito ukoliko sa kupcem ne može stupiti u telefonski kontakt radi telefonske potvrde porudžbine.

Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem, kao i automatske potvrde porudžbe. U slučaju greške merodavna je potvrda našeg operatera. 

Uslovi poručivanja

Putem veb šopa omogućavamo Vam kupovinu svih proizvoda iz naše ponude. Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem, kao i automatske potvrde porudžbine. U slučaju greške merodavna je potvrda našeg operatera.

„Tinkture i melemi“, nije odgovorna za troškove telefona, prometa podataka ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom porudžbine ili pregleda/pretraživanja veb stranica.

Po završetku procesa kupovine dobićete potvrdu porudžbine na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupovinu. U slučaju da eventualno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kog razloga, naš operater će Vas kontaktirati telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka nekog drugog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.

U slučaju bilo kakvih problema i nejasnoća prilikom procesa poručivanja slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: tinktureimelemi@gmail.com ili na tel. 061 105 66 20, ponedeljak – petak 9.00 – 17.00 časova.

„Tinkture i melemi“, može porudžbinu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe veb šopa ili ustanovi da su podaci na porudžbini nepotpuni odnosno netačni, osobito ukoliko s kupcem ne može stupiti u telefonski kontakt radi telefonske potvrde porudžbine.

Poručivanje 

Ulaskom na veb šop kupac bira da li želi da poruči tinkture ili meleme. 

Kupac treba odabrati proizvode i staviti ih u korpu, jednostavnim klikom na dugme „Dodaj u korpu“ pored svakog proizvoda koji imamo na stanju.

Kada odabere sve proizvode, kupac može jednostavno otići na kasu, nastaviti na „Plaćanje“ i popuniti podatke o kupcu i dostavi.

Nakon toga, kupcu preostaje samo da klikne na dugme „Pročitao/ la sam i prihvatam uslove“ i nakon toga na dugme „Poruči“ i porudžbina će stići do nas. Kroz nekoliko minuta, na uneti mejl pri poručivanju, stićiće Vam potvrda o porudžbini.

Kada obradimo Vašu porudžbenicu, zadržavamo pravo telefonske provere o samoj porudžbenici od strane našeg operatera. 

Dostava

Naručenu robu na području cele Srbije dostavlja kurirska služba, na adresu koju navedete u porudžbenici.

Dostava se vrši u roku od najviše 3 radna dana od datuma porudžbine. Porudžbine koje primimo nakon 14:00 časova biće obrađene sledećeg radnog dana. 

Cena dostave iznosi između 200 i 300 dinara, u zavisnosti od kurirske službe i nju snosi kupac.

Plaćanje se vrši pouzećem.

Ako osoba koja je preuzima proizvod prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi ostaviti “obaveštenje o prispeću pošiljke” na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave u periodu od 8 dana. Nakon tog roka pošiljka se vraća pošiljaocu. 

Ukoliko niste primili robu ili obaveštenje o isporuci u očekivanom vremenu, molimo Vas da nas o tome neodložno obavestite, kako bi preduzeli radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka. 

Način plaćanja

Poručeni proizvodi plaćaju se pouzećem. Odnosno, gotovinski dostavljaču – zaposlenom predstavniku kurirske službe. Kod plaćanja pouzećem pre isporuke nazvaćemo Vas radi telefonske potvrde porudžbine.

Zaštita privatnosti korisnika

Prikupljamo samo one lične podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni.

Lične podatke prikupljamo isključivo da bismo vam omogućili kupovinu naših proizvoda online i kako bismo ih uspešno isporučili i dostavili. Ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo podatke koje prikupimo na našoj veb stranici nikome izvan „Tinkture i melemi“, osim u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obaveza, i u slučajevima propisanih zakonom.

„Tinkture i melemi“ ne sakuplja podatke maloletnih osoba. Ukoliko ste maloletni, molimo Vas da nam ne šaljete bilo kakve Lične Podatke o sebi, što uključuje Vaše ime, prezime, adresu prebivališta, broj telefona ili e-mail adresu.

Slanjem ličnih podataka, ispitanik se ne odriče prava koja su zagarantovana propisanim zakonima Republike Srbije kojima se štite lični podaci, a posebno prava da zatraži ispravku ili brisanje vlastitih ličnihpodataka iz naše baze ako su isti nepotpuni, netačni ili neažurni ili njihova obrada nije u skladu s odredbama propisanih zakona Republike Srbije.

Prikupljenim podacima, za navedene svrhe raspolaže „Tinkture i melemi“ (poljoprivredno gazdinstvo Zoran Jeremić).

Politika privatnosti

Da bismo uspešno obradili vašu narudžbinu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željene proizvode, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ih prosleđivati trećim licima.

U ime www.tinktureimelemi.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u „Tinkture i melemi“ odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.